Advertisement

Martin Linnes Molde / Galatasaray'dan ayrılan Martin Linnes, Molde ile anlaştı - Galatasaray ile sözleşmesi sona eren martin linnes'in yeni adresi belli oldu.

Martin Linnes Molde / Galatasaray'dan ayrılan Martin Linnes, Molde ile anlaştı - Galatasaray ile sözleşmesi sona eren martin linnes'in yeni adresi belli oldu.. Linnes'in eski takımına dönmesi hakkında açıklamalarda bulunan molde teknik direktörü erling moe. Molde, galatasaray ile sözleşmesi sona eren eski futbolcusu martin linnes'i kadrosuna kattı. Последние твиты от martin linnes (@m_linnes). Norveçli sağ bek molde ile sözleşme imzaladı. Martin linnes, aslolan mevkisi haricinde galatasaray'da gereksinim duyulduğunda oldukca sefer sol bekte de oynadı.

Norveçli sağ bek molde ile sözleşme imzaladı. Molde, linnes transferini bir görüntüyle duyurdu. Galatasaray ile sözleşmesi sona eren martin linnes, eski kulübü molde'ye transfer oldu. Vi i molde fotballklubb ønsker martin linnes. .ayrılan norveçli oyuncu martin linnes, eski takımı molde'ye transfer olarak ülkesine döndü.

Hevder tyrkisk storklubb vil hente Molde-back
Hevder tyrkisk storklubb vil hente Molde-back from premium.vgc.no
Martin linnes, galatasaray formasıyla 159 resmi maça çıkarken 7 gol atıp 8 de asist yaptı. Norveçli oyuncu, eski kulübü molde ile 4 yıllık sözleşme imzaladı. Последние твиты от martin linnes (@m_linnes). Ocak 2016'da molde'den galatasaray'a transfer olan linnes, geride kalan. Galatasaray ile sözleşmesi sona eren martin linnes, eski kulübü molde'ye transfer oldu. Ocak 2016'da molde'den galatasaray'a transfer olan linnes, geride bıraktığımız sezonun sonunda biten i̇smi göztepe ve trabzonspor gibi süper lig ekipleriyle de anılan linnes, molde ile anlaşarak. 29 yaşındaki linnes, norveç ekibi molde ile resmi sözleşme imzaladı. Galatasaray'a transfer olduğu 2016 yılında molde'den ayrılan sağ bek oyuncusu, eski takımıyla 2025'e kadar.

Gi̇ri̇ş 17.08.2021 15:17 güncelleme 17.08.2021 15:17.

.ayrılan norveçli oyuncu martin linnes, eski takımı molde'ye transfer olarak ülkesine döndü. Ocak 2016'da molde'den galatasaray'a transfer olan linnes, geride kalan. Galatasaray taraftarına, türkiye'ye ve türk halkına 'hoşça kalın' demek benim için zor. Galatasaray ile sözleşmesi sona eren martin linnes, norveç ligi takımlarından molde'ye transfer oldu. Martin linnes, aslolan mevkisi haricinde galatasaray'da gereksinim duyulduğunda oldukça sefer sol bekte de oynadı. Vi i molde fotballklubb ønsker martin linnes. Martin linnes, aslolan mevkisi haricinde galatasaray'da gereksinim duyulduğunda oldukca sefer sol bekte de oynadı. Norveç ekibi molde, 29 yaşındaki sağ bek ile resmi sözleşme imzalandığını duyurdu. Martin linnes, galatasaray formasıyla 159 resmi maça çıkarken 7 gol atıp 8 de asist yaptı. Martin linnes ise, sosyal medyadan yayınladığı mesajla galatasaray taraftarlarına veda etti: Galatasaray'a transfer olduğu 2016 yılında molde'den ayrılan sağ bek oyuncusu, eski takımıyla. Martin linnes, asıl mevkisi dışında galatasaray'da ihtiyaç duyulduğunda çok kez sol bekte de oynadı. Galatasaray ile sözleşmesi sona eren martin linnes, eski kulübü molde'ye transfer oldu.

Galatasaray'a transfer olduğu 2016 yılında molde'den ayrılan sağ bek oyuncusu, eski takımıyla. Norveçli oyuncu, eski kulübü molde ile 4 yıllık sözleşme imzaladı. Son olarak galatasaray forması giyen ve serbest kalan martin linnes, ülkesinin takımlarından molde'ye transfer oldu. Molde, linnes transferini bir videoyla duyurdu. €* 20 eyl 1991, sander.i̇lgili haberler.

Martin Linnes, eski takımı Molde'ye transfer oldu - CRI TÜRK
Martin Linnes, eski takımı Molde'ye transfer oldu - CRI TÜRK from www.criturk.com
Molde, linnes transferini bir videoyla duyurdu. Galatasaray'a transfer olduğu 2016 yılında molde'den. Galatasaray'dan ayrılan martin linnes, eski kulübü molde ile sözleşme imzaladı. Norveçli oyuncu, eski kulübü molde ile 4 yıllık sözleşme imzaladı. Galatasaray'dan ayrılan martin linnes, eski kulübü molde ile sözleşme imzaladı. 2016'da molde'den transfer edilen norveçli sağ bek martin linnes, yuvasına geri döndü. Martin linnes, aslolan mevkisi haricinde galatasaray'da gereksinim duyulduğunda oldukca sefer sol bekte de oynadı. Vi i molde fotballklubb ønsker martin linnes.

Galatasaray'dan ayrılan martin linnes, eski kulübü molde ile sözleşme imzaladı.

Ocak 2016'da molde'den galatasaray'a transfer olan linnes, geride kalan. 2016'da molde'den transfer edilen norveçli sağ bek martin linnes, yuvasına geri döndü. Molde, linnes transferini bir görüntüyle duyurdu. Galatasaray'dan ayrılan martin linnes eski takımına transfer oldu. Vi i molde fotballklubb ønsker martin linnes. Andone kadroya döndü galatasaray'da sekidika ve linnes tribüne. Galatasaray'a transfer olduğu 2016 yılında molde'den ayrılan sağ bek oyuncusu, eski takımıyla 2025'e kadar. Norveçli sağ bek molde ile sözleşme imzaladı. Последние твиты от martin linnes (@m_linnes). 29 yaşındaki sağ bek, eski ekibi molde'ye transfer oldu. Martin linnes, aslolan mevkisi haricinde galatasaray'da gereksinim duyulduğunda oldukca sefer sol bekte de oynadı. Molde, linnes transferini bir videoyla duyurdu. 29 yaşındaki linnes, norveç ekibi molde ile resmi sözleşme imzaladı.

Martin linnes, asıl mevkisi dışında galatasaray'da ihtiyaç duyulduğunda çok kez sol bekte de oynadı. .ayrılan norveçli oyuncu martin linnes, eski takımı molde'ye transfer olarak ülkesine döndü. Norveç ekibi molde, 29 yaşındaki sağ bek ile resmi sözleşme imzalandığını duyurdu. Andone kadroya döndü galatasaray'da sekidika ve linnes tribüne. Galatasaray'dan ayrılan martin linnes, eski kulübü molde ile sözleşme imzaladı.

Galatasaray'dan ayrılan Martin Linnes, Molde'ye döndü ...
Galatasaray'dan ayrılan Martin Linnes, Molde'ye döndü ... from ozgurifade.com.tr
Martin linnes, galatasaray formasıyla 159 resmi maça çıkarken 7 gol atıp 8 de asist yaptı. Galatasaray'a transfer olduğu 2016 yılında molde'den ayrılan sağ bek oyuncusu, eski takımıyla. Molde transferi sosyal medyaya yüklediği bir video'yla duyurdu. 29 yaşındaki norveçli oyuncu martin linnes, eski takımı molde ile sözleşme imzaladı. 29 yaşındaki linnes, norveç ekibi molde ile resmi sözleşme imzaladı. Son olarak galatasaray forması giyen ve serbest kalan martin linnes, ülkesinin takımlarından molde'ye transfer oldu. Molde, transferi sosyal medyaya yüklediği bir videoyla duyurdu. Molde, galatasaray ile sözleşmesi sona eren eski futbolcusu martin linnes'i kadrosuna kattı.

Linnes'in eski takımına dönmesi hakkında açıklamalarda bulunan molde teknik direktörü erling moe.

Molde transferi sosyal medyaya yüklediği bir video'yla duyurdu. Ocak 2016'da molde'den galatasaray'a transfer olan linnes, geride bıraktığımız sezonun sonunda biten i̇smi göztepe ve trabzonspor gibi süper lig ekipleriyle de anılan linnes, molde ile anlaşarak. Galatasaray'a transfer olduğu 2016 yılında molde'den ayrılan sağ bek oyuncusu, eski takımıyla. 29 yaşındaki linnes, norveç ekibi molde ile resmi sözleşme imzaladı. Linnes'in eski takımına dönmesi hakkında açıklamalarda bulunan molde teknik direktörü erling moe. Vi i molde fotballklubb ønsker martin linnes. .ayrılan norveçli oyuncu martin linnes, eski takımı molde'ye transfer olarak ülkesine döndü. Molde, transferi sosyal medyaya yüklediği bir videoyla duyurdu. 29 yaşındaki norveçli oyuncu martin linnes, eski takımı molde ile sözleşme imzaladı. Galatasaray ile sözleşmesi sona eren martin linnes'in yeni adresi belli oldu. Molde transferi sosyal medyaya yüklediği bir video'yla duyurdu. Martin linnes 1 tem 2021'den beri kulüpsüz sağ bek piyasa değeri: Molde, galatasaray ile sözleşmesi sona eren eski futbolcusu martin linnes'i kadrosuna kattı.

Galatasaray'dan ayrılan martin linnes, eski kulübü molde ile sözleşme imzaladı martin linnes. Vi i molde fotballklubb ønsker martin linnes.

Posting Komentar

0 Komentar